Sådan gør du din bolig klar til fremvisninger

Skal du til at sælge din bolig? Så er det afgørende, at din bolig er gjort klar til fremvisninger. Når potentielle købere er ude at kigge på din bolig, er et afgørende at de får et godt indtryk af boligen, og derfor skal din bolig fremstå på den bedst mulige måde. I denne artikel kommer der et par tips, til hvordan du gør din bolig klar til de kommende fremvisninger.

Ryd op i boligen

Det første, du skal gøre, når din bolig skal være klar til fremvisninger er at rydde op i boligen. For at de potentielle købere kan få et godt indtryk af boligen, gør det en stor forskel at der er ryddet op. Hvis der ligger ting over det hele og roder, kan det få huset til at virke mindre da gulvpladsen måske bliver taget af rod.

Det er dog ikke altid helt nok bare at rydde op og stille tingene pænt i boligen. Du kan med fordel også overveje om du har nogle hylder hvor der står lidt for mange ting på. Når det er ens egne små nips ting, virker det ikke rodet for sig selv, men det kan det hurtigt komme til at gøre for dem der kommer og kigger på din bolig. Det er derfor en god idé at gå dine hylder igennem og se, om der er nogle steder, hvor du kan minimere det, der står på hylden.

På samme måde, er det vigtigt at der ikke står for meget på køkkenbordene, da det kan gøre at det ikke virker som om der er ret meget bordplads i køkkenet.

 

Vask gulvene og tør hylderne af

Det næste, du skal gøre, er at vaske gulvene og tørre hylderne af – med andre ord gøre rent i hele huset. For at din bolig bliver set på den bedste måde, gælder det om, at der er rent og pænt. Du kan derfor med fordel tage en hel rengøringsdag, hvor du går hele boligen igennem inden fremvisninger.

Når din bolig er gjort helt ren, virker boligen også mere ny og det kan være med til at gøre at din bolig bliver mere attraktiv, end de boliger som de potentielle købere også er ude at kigge.

 

Sørg for at døre og vinduer er godt vedligeholdt

Som det sidste, er det en god idé at sørge for at både vinduer og døre er godt vedligeholdt. Vinduerne og dørene er noget af det, som vi lægger mest mærke til, når vi er ude at kigge på bolig, og det gør derfor en stor forskel, om det er nogle gamle og slidte døre eller om dørene fremstår som nye.

På samme måde er det vigtigt at dine vinduer står skarpt og flot. Dem der er ude at kigge på din bolig, er sikkert henne og kigge ud af vinduerne, og hvis vinduer er beskidte eller slidte kan det være med til at give et dårligt indtryk. Hvis vinduer trænger til at blive udskiftet, kan du overveje at få det gjort inden fremvisningerne. Så kan du måske også hæve prisen en lille smule og det kan derfor ofte betale sig at gøre lidt ekstra for at huset står godt.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.