Vipps snart tilgjengelig i flere nettbutikker

Norges mest populære betalingsapp, Vipps, har inngått en ny storavtale med betalingstjenesten Netaxept. Annonseringen kommer ikke mange ukene etter Vipps annonserte at de også hadde inngått et samarbeid med betalingstjenesten PayEx. De nye avtalene betyr at du som kunde får anledning til å bruke Vipps i enda flere nettbutikker enn før.

De nye avtalene innebærer at nettbutikker nå kan tilby kundene sine å betale med Vipps gjennom et felles grensesnitt i de integrerte betalingstjenestene, skriver selskapet i en pressemelding. Vipps har allerede 2 millioner private brukere, men med de nye avtalene styrker nå selskapet også sin storsatsingen på e-handel. Målet med satsingen er å nå ut til bedrifter som ønsker å tilby Vipps som betalingsløsning til sine kunder, skriver Vipps-sjef Rune Garborg i en pressemelding.

I pressemeldingen beskriver Garborg også et nordisk marked i rivende teknologisk utvikling og en økende etterspørsel for mobile betalingsløsninger. Både Netaxept og PayEx har store markedsandeler i det nordiske markedet, og det er ikke utenkelig at Vipps nå posisjonerer seg for inntreden i flere land. Timingen til Vipps kunne neppe vært bedre ettersom det lenge har eksistert et vakuum i markedet for fullgode betalingsløsninger på mobiltelefonen.

For betalingstjenestene er også Vipps et godt salgsargument, som nå har mulighet til å tilby enda flere betalingsløsninger til sine kunder. Hvor godt appen vil fungere som netthandel gjenstår å se, men det mangler ikke på ambisjoner fra selskapet som hevder at de stadig jobber med nye løsninger. Betalingsløsningene som allerede er integrert i de fleste nettbutikker er både enkle og raske, og nøkkelen for Vipps blir å tilby en tjeneste som er enda bedre enn de eksisterende alternativene. Fordelen til selskapet er at de allerede har opparbeidet seg en stor kundebase som potensielt kan overføres til andre salgskanaler. Suksessen vil være helt avhengig av at selskapet finner gode praktiske løsninger for implementering og brukervennlighet av mobilappen.

Flere butikker har allerede vært med å teste løsningen, og Vipps vil gradvis bli tilgjengelig i flere nye butikker utover året. Velger du Vipps som betalingsløsning i nettbutikk slipper du å skrive inn kortnummer og kode. Alt du trenger å gjøre er å skrive inn ditt telefonnummer, og bekrefte den endelige transaksjonen i mobilappen. Betalingstjenesten Netaxept er optimistisk med tanke på implementering av Vipps og har uttalt at det vil gjøre betalingsprosessen enklere for kunden. Skulle det vise seg å stemme, kan mobile betalingsløsninger fort revolusjonere måten vi betaler på i fremtiden.

Ønsker du å teste ut den nye betalingsmåten kan det være lurt å fylle opp kontoen med noen kroner først. Fairlån er et selskap som tilbyr smålån fra en rekke tilbydere som konkurrerer i å gi deg de beste betingelsene. Søk om lån og få pengene umiddelbart – raskt og enkelt.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.