Hvorfor de beste forretningsideene kommer i dusjen

Du har vært der – midt i en fin, varm dusj når en idé plutselig dukker opp som effektivt løser problemet du og dine kolleger forundret over bare dagen før. Nei, det er ikke den magiske varmt vann. Det er heller ikke en magisk formel som folk bruker i små grønne såpestykker. Det er ikke magi. Det er kraften av et klart sinn!

 

Faktisk har du sannsynligvis har hatt disse dyptgripende tanker ved andre ubekvemme tider også. Som når du ble lullet i søvn under Frikjent eller sonet ut (eller inn, avhengig av hvor produktive dine tanker er) under morgenløpet. Det er ikke magi. Det er vitenskap. Et klart sinn åpner for kreativ tenkning. Et aktivt sinn tillater kun oppgaveorientert tenkning.

 

Alle de store tingene som du har sett i livet har blitt inspirert av noen tanke. Og disse tankene skjer ikke mens noen sitter febrilsk å svarer på e-poster. De skjedde da du ga deg selv nok med tid til å lade tankene dine flyte fritt.

 

Hvis du vil ha store suksesser i livet, må du tillate hjernen din til å drive. Ved å la hjernen din drift, er du tillater en improvisert meditasjon der du dempe sinnet fra alle ytre stimuli. Du kan sikkert gjøre en seks-timers lotus stilling sang mekling, men det er trolig ikke praktisk. Så i stedet, oppsøke avslappende, forutsigbart mønster aktiviteter som er blottet for utenfor “støyet”. Beklager, men å se på TV er ikke nok. Det blir altfor mye støy fra utsiden.

 

Når du har gått ut av dusjen, trenger du bare å sette deg ned og skrive ned ideen din, slik at du kan ta den til arbeidet ditt neste dag. Så grip din favoritt kimono, for eksempel en av disse fantastiske kimonoer fra Georg Jensen, og kom i gang!

 

Du kan også fare ut å løpe, eller bare kjøre rundt i sirkler. Løp eller kjør helt uten mobiltelefon eller rockmusikk som sprenger i ørene. Eller, min favoritt – gå til et spa en gang i uken for en times lange massasje. Alle disse aktivitetene vil tillade hjernene din å tenke fritt. Og hvis din ektefelle klager på at du går til spa for mye må du rett og slett fortelle dem at det er der du arbeider på beste måte.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.